Sunday, August 26, 2007

Naamiaiset junttilassa

Ei, en kommentoi sanallakaan sitä, että on sunnuntai. Lukekaa aikaisemmat postaukset, olo on sama.

Viikonloppu meni iloisesti juhlan merkeissä. Perjantaina juhlittiin taiteiden yötä Zen Cafen keikan merkeissä. En ole mikään fanaattinen Sen Kahvilan diggari ja ne soittivat keikalla enimmäkseen vähän harvinaisempia biisejä, joten ei se mikään superhyvä keikka ollut mulle. Tämän kesäiset festarikeikat (provinssi, ruissari) peittosivat (edelleen) hikisen Tavastian keikan mennen tullen. Keikalta siirryimme Pruuveriin, joka on uusi lempimesta. Sieltä ihmeellisten käänteiden jälkeen päädyimme kaupungin "kuumimpaan" menomestaan Lux-yökerhoon...

Ha ha, luxusta elämään my ass. Paikka oli täynnä glitterillä ja timangeilla itsensä naamioineita juntteja, musiikkina toimi odotetun Justin Timberlaken sijaan YMCA(junttia), istumapaikkoja käytännössä jaossa vain vip-loosseissa(junttia), juomat maksaa miljoonan(junttia), pilkku tuli vartin aikaisessa(junttia), kaksi hissiä olivat ainoat keinot päästä yökerhosta pois(argh, miten junttia), mies veti naista ponnarista jonossa(haloo juntti!), ulkona mies puhui naiselleen hyvin hyvin agressiivisesti(superjunttia), pihalle parkeerattu Hummeri jyskytti musiikkia kun lähdimme(isin rahoilla leikkivät juntit).

Ainut hieno juttu Luxissa oli se hemmetin suuri parveke, josta me ihailimme Helsinkiä ja taiteiden yön kunniaksi Lasipalatsin seinälle heijastuvaa Tuulen viemää-elokuvaa. Ja onneksi seura oli mahtavaa, kuten aina :) En voi suositella kenellekään ja jos jotain _todella_ outoa ei elämässäni satu, ei minun tarvitse kyseiseen paikkaan enää jalallani astua. Gracias.

Lauantaina olin kämppiksen duuniläksiäisissä. Hauskaa oli olla eriporukan bileissä kuin yleensä. Kivaa oli ja tuli juteltua paljon uusien ihmisten kanssa. Vähän rauhallisempi ilta, pikkisen boolia, rupattelua, joka jatkui vielä Vltavassa, joka on kyllä tosi tosi viihtyisä paikka.

Ja tänään on ollut sunnuntai. Ulkona on kymmenen astetta. Tänään psk-telkkaripäivä ei kuitenkaan päässyt niskan päälle, koska oltiin viisaita ja nauhoitettiin eilen kolmetuntia lauantai-illan ohjelmaa sunnuntain varalle. Ha ha, in your face yle, mtv and nelonen!

Ensi viikosta tulee aikas kiireinen, mutta luulen että kaikki järjestyy kunhan vaan pysyn työn touhussa, enkä löysäile. Paremmin, nopeammin, ahkerammin...

Mutta hei, ei ole mitään mitä Aadan kuva (mamman synttäreille laittautuneena) ei korjaisi :)

2 comments:

  1. hheei. eka koulupäivä takana. ihan jees meni. ihkuja kuvia Aadasta ja video! ih. minulla tiedossa seuraavat kaksi viikkoa ankaraa dokaamista, huh hei, on (kai) ilo olla fuksi. kommentti kirjoitukseen: toivottavasti syksyn aikana sunnuntai ohjelmat paranevat, tai mie meen lakkoon. piste.
    hei ja 5 poikaystäväehdokkaan etsiminen tuolta yliopistosta on vaikea (mutta ei mahdoton) tehtävä. aloitan metsästyksen tänään ja raportoin pikimmiten :D

    ReplyDelete
  2. Heei, hieno homma, ettet hukkaa yhtään aikaa ja käyt heti hommiin. Älä sitten anna kotitehtävien vaan tulla poikaystäväehdokkaiden etsinnän tielle. Asiat tärkeysjärjestykseen :)

    Pidä kiva viikko ja nähdään vloppuna!

    Nimim. raporttia ootellessa

    ReplyDelete